Villa Acquavaviva, Montemerano, Italien

Beliggenheden er i det sydlige Toscana i det smukke område ved navn Maremma. I 1984 blev Villa Acquaviva etableret, da Serafino D’Ascenzi købte stedet. I første omgang blev der købt 3 hektar med hvidvin. Senere er der tilkøbt mere jord så ejendommen i dag består af 15 hektar. Vingården er beliggende i områderne Morellino di Scansano og Bianco di Pitigliano omkring byen Montemerano og Saturnia. Der dyrkes vine af rigtig god kvalitet og Serafino D’Ascenzi har modtaget anerkendelse fra vineksperter for sine vine. Det betød først udvidelser af den gamle vinkælder og senere at bygge en ny imponerende af slagsen. Den nye vinkælder skal benyttes til møder og særlige arrangementer, der har til formål at fremme toskanske vine og mad.

OSL vin har eneforhandling af vine fra Villa Acquaviva i Danmark.

Jeg har importeret vin fra Villa Acquaviva siden juli 2011.

Besøg Villa Acquavivas hejmmeside her: www.villacquaviva.com

Villa Acquaviva er også et luksus land hotel med 25 værelser. Værelserne er forskellige og indrettet på toskansk måde og hvert værelse er opkaldt efter en blomst inspireret af dets farver. Da hotellet er beliggende tæt på Saturnia Spa tilbyder hotellet også wellness.

Villa Acquaviva har desuden en restaurant ’La Limonia’. Restaurantens vigtigste kendetegn er dens autentiske retter. Grønsagerne er til rådighed fra egen køkkenhave der bestemmer valg af menu, som følger årstiden. Sammen med pasta og hjemmebagt brød og ledsaget af det fine udvalg af vine fra egen vinkælder venter der her en rigtig god oplevelse. Restauranten er åben fra marts til oktober.

michaelnoeVILLA ACQUAVIVA