MAJ 2017 – Riesling Week 2017

Fra 18. – 28. maj er der Riesling Week over hele landet.

En række restauranter og vinhandlere byder dig derfor indenfor til en masse gode oplevelser med tysk Riesling, ikke mindst samspillet mellem mad og vin.

Formålet er, at fremvise de mange facetter og muligheder tysk riesling bærer på. Om det er som aperitif, som ledsager til jomfruhummer, til dessert, eller som et stand alone-glas er riesling altid en farbar vej. Alsidigheden er fantastisk!

To af mine kunder er deltagere i år. Det er Bistroteket i Randers samt Le Coq i Århus. Besøg en af dem, i ovennævnte periode, og få en rigtig god oplevelse – eller kom forbi, hos mig, og smag  på en af Weingut Hain’s fortræffelige Riesling vine – og køb evt. nogle flasker med hjem.

Jeg har et mindre parti af Riesling Goldtröpfchen Kabinett trocken, som jeg sælger til speciel pris i ovennævnte periode – så længe lager haves!

HUSK: Hos mig er der Riesling Week hver uge!

Se evt. opskriften på Coq au Riesling her på hjemmesiden INFO/Opskrifter/HOVEDRETTER

Ole Steen LarsenMAJ 2017 – Riesling Week 2017